Jak se loví krokodýli

28. 7. 2008 21:34
Rubrika: Pro zasmání

Návod na lov krokodýlů

Co potřebujete: gril, mražené kuře, matematicko-fyzikálně-chemické tabulky, dvě pletací jehlice, jablko, kovadlinu, příručku na lov jelenů.

U řeky kde předpokládáte výskyt krokodýla rozděláte gril a na něj dáte péct mražené kuře. Tato činnost je však velmi zdlouhavá a vy si pro ukrácení dlouhé chvíle začnete číst matematicko-fyzikálně-chemické tabulky. Je to ale velmi nudná četba a po chvíli čtení usnete.

Krokodýl ucítí vůni grilujícího se kuřete a vyleze na břeh. Dojde ke grilu a všimne si vás jak spíte. Jde k vám a všimne si matematicko-fyzikálně-chemických tabulek které leží vedle vás. Z vrozené zvědavosti si je začne číst a protože to je velmi nudná četba po chvíli čtení usne.

Vzhledem k tomu, že platí zákon „Kdo dřív usne se i dříve probudí“ se vzbudíte a uvidíte vedle sebe spícího krokodýla. Nyní přichází velmi důležitá operace. Vbodnete mu do oka první pletací jehlici. Tím ho pochopitelně probudíte a strašně naštvete a začne vás honit. Po chvíli běhu vás začne dohánět. Když je téměř u vás odhodíte kovadlinu, tím se značně odlehčíte a utečete mu na bezpečnou vzdálenost. Ovšem po další chvíli vás začne opět dohánět. Když je skoro za vámi a vy už nemáte sílu běžet dál, odhodíte jablko. Protože jablko nepadá daleko od stromu tak na ten strom vylezete. Krokodýl má krátké nohy a lezení na stromy mu moc nejde. Ale po chvíli zjistí jak na to a sápe se za vámi nahoru. Když je těsně pod vámi, nastává další velmi důležitá fáze. Do druhého oka mu vbodnete druhou pletací jehlici.

Vzhledem k tomu, že krokodýl s pletacími jehlicemi vbodnutými v očích vypadá skoro jako jelen, postupujete dále podle příručky pro lov jelenů.

Přejeme uspěšný lov!

Zobrazeno 3676×

Komentáře

miška

zapomněl jsi napsat že si pak ještě pochutnáme na tom kuřeti :-D ...nebo ho už snědl krokodýl??

Vojta Novák

to už je potom na každém jestli si dá grilované kuřátko nebo grilovaného krokodýlka... :-)

janek2

U mě by se to zaseklo na tom, že i když dřív usnu, tak se dřív neprobudim...Já jsem ta výjimka potvrzující kdejaká pravidla.

Mikina

Tak to je síla :D:D<br />
<br />
"Vzhledem k tomu, že krokodýl s pletacími jehlicemi vbodnutými v očích vypadá skoro jako jelen, postupujete dále podle příručky pro lov jelenů." :D<br />
<br />
Nejvíce mě ale pobavila část: "Po chvíli běhu vás začne dohánět. Když je téměř u vás odhodíte kovadlinu, tím se značně odlehčíte a utečete mu na bezpečnou vzdálenost." :D:D Fakt dobrý ;)

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio